Training en Coaching

Elke verandering begint met een eerste stap

Wij bieden je inzichten en handvatten om die stap ook daadwerkelijk te zetten. Onze professionals begeleiden en adviseren werkgevers en medewerkers door trainingen, workshops en intervisies (voor leidinggevenden) te verzorgen op het gebied van verzuimbegeleiding (volgens de privacy-eisen van de Autoriteit Persoonsgegevens), verbeteren van inzetbaarheid en gezondheidsmanagement. De trainingen en workshops vinden afhankelijk van uw wens plaats bij u op kantoor of bij ons op locatie.

AVG: nieuwe privacy spelregels

Met de nieuwe spelregels door de Autoriteit Persoonsgegevens op het gebied van privacy in ons achterhoofd (Algemene Verordening Gegevensbescherming, ofwel AVG), zien wij dat veel werkgevers in hun verzuimbeleid nog niet privacy-proof zijn. Hoe is dat bij u geregeld? ZeneZ deelt kennis, inzichten en (wettelijke) kaders met leidinggevenden, schadebehandelaars en casemanagers om hen te versterken in hun rol bij het managen van verzuim en inzetbaarheid. Wij bieden verschillende doelgerichte vormen aan, zoals workshops, trainingen, intervisies  (met geanonimiseerde casuïstiek) en expert meetings.

“Je bent als mens en zeker als organisatie nooit af. Ontwikkelen en bijscholen, van elkaar leren en betekenisvol zijn voor elkaar is voor mij de meaning of life.”

– Robert van den Boogard, Algemeen Directeur

Waarom ZeneZ?

Coaching door ZeneZ geeft inzicht en handvatten om:

  • grip (terug) te krijgen op stijgend verzuim binnen uw organisatie
  • oplossingen te bieden bij complexe verzuimcases
  • de wettelijk juiste begeleiding te bieden bij verzuim, rekening houdend met de strengere privacy-eisen (AVG) van de Autoriteit Persoonsgegevens
  • zelfmanagement te versterken door competenties te ontwikkelen en te versterken
  • een gezonde lifestyle te ontwikkelen en vast te houden

Wat kan ZeneZ voor u betekenen?

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Bel ons via 085 007 2400 of stuur ons een bericht.

Actueel