Preventie

Steeds meer organisaties zien de noodzaak in van een preventiebeleid om hoge verzuimcijfers te voorkomen. ZeneZ heeft de juiste mensen en producten in huis die u daarbij kunnen helpen.

De bedrijfsarts en re-integratie adviseurs zijn laagdrempelig beschikbaar voor een preventief/arbeidsomstandigheden spreekuur, alle werknemers hebben hier recht op. Wij zorgen ervoor dat organisatie breed bekend is dat hier laagdrempelig gebruik van gemaakt kan worden.

Door het gebruik van een analyse tool kunnen wij vroegtijdig signaleren of er verbeterslagen gemaakt kunnen worden en of er trends zijn die doorbroken moeten worden. Samen met de klant kijken wij welke interventies ingezet kunnen worden om dit te bereiken.

De aangeboden scholing van ZeneZ vanuit het abonnement dragen bij aan het vergroten van de competenties van de leidinggevenden en HRM. Hierbij komt het herkennen dat iemand dreigt ziek te worden: de vroegdetectie, uitgebreid aan de orde. Vroeg detectie leidt ertoe dat tijdig passende interventies kunnen worden ingezet en verzuim daadwerkelijk kan worden voorkomen.

ZeneZ wil graag samen met haar klanten een goede providerboog afstemmen. Kennis over de beschikbare providers en laagdrempelige bereikbaarheid van deze providers kan zorgen voor verzuimpreventie en terugvalpreventie.

“In de prettige (werk)sfeer bij ZeneZ gedij ik goed. Sport en een goede nachtrust doen de rest!”

– Marjan Erkamp, Verzekeringsarts

Wat kan ZeneZ voor u betekenen?

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Bel ons via 085 007 2400 of stuur ons een bericht.

Actueel