6 redenen om bij ZeneZ te werken

Bekijk onze vacatures
  • Je helpt actief bij het versterken van herstel en draagt bij aan het terugdringen van het ziekteverzuim in Nederland: samen werken wij aan de missie van ZeneZ en maken wij organisaties en werkende mensen gezonder!
  • Wij houden van ons vak en de uitdagingen die erbij horen. Aan onmogelijkheden hebben we een broertje dood, net als aan eindeloos overleggen en bureaucratisch gedoe. Om mensen in beweging te krijgen vinden wij dat we zelf ook volop in beweging moeten zijn. Je continu kunnen ontwikkelen juichen wij dus toe!
  • Bij ZeneZ is veel aandacht voor jouw persoonlijke ambities
  • We zijn een compacte organisatie met korte lijnen. Bij ons heb je écht een waardevolle rol in het team, kun je invloed uitoefenen en daarmee het verschil maken voor onze opdrachtgevers en cliënten
  • Uiteraard bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (zoals de mogelijkheid tot een 13e maand, kans op een variabele beloning bij excellent functioneren en een prima pensioenregeling)
  • Bovenal werken bij ZeneZ hele leuke en gedreven mensen die jou graag verwelkomen in het team!

Carla Damsma over ZeneZ

“Bij ZeneZ houden wij van ons vak en staan we pal achter de missie van ons bedrijf: samen organisaties en werkende mensen gezonder maken! Onze cultuur is er een van aanpakken en gewoon dóen, steeds met als doel om de hoogste kwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers en cliënten. We denken graag in mogelijkheden en passen die denkwijze ook toe in onze adviezen. Raad en daad waar klanten écht wat mee kunnen. Er is veel vrijheid om zaken proactief op te pakken en initiatief te nemen om dingen te bedenken, in te brengen en te verbeteren. Zo bouwen wij aan een constante verbetering van onze dienstverlening. Dat betekent ook dat je veel kunt leren bij ons en jezelf continu kunt ontwikkelen. Ons compacte team bestaat uit mensen met verschillende vakgebieden, zoals artsen, casemanagers, arbeidsdeskundigen en een secretariaat. Samen zijn wij ZeneZ en samen maken wij het verschil voor onze klanten!”

Geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Bekijk onze vacatures hierboven eens of neem vrijblijvend contact op.

> Meer over Carla Damsma, Operationeel directeur bij ZeneZ