Medisch Advies

Verschillende invalshoeken geven meerwaarde aan advies

Voor het beoordelen van arbeidsongeschiktheid of letsel is een advies van een medisch adviseur nodig. ZeneZ kan u daarbij helpen. Wij kunnen voor u het volledige proces verzorgen: van het aanmaken van een medisch dossier, het versturen van machtigingen tot het geven van advies aan de behandelaar van het dossier (verzekeraars, advocaten of letselschadebureaus). Onze experts doen dit op basis van de ontvangen informatie van de huisarts of specialist, een medische expertise of verzekeringsgeneeskundig onderzoek.

Het advies van de medisch adviseur richt zich op vragen als:

  • is er sprake van een ziekte?
  • welke (objectieve) onderbouwing is daarvoor?
  • welke beperkingen volgen hieruit, zowel in het dagelijks leven als in een werksituatie?
  • is er sprake van adequate behandeling?

“Gezonde en gelukkige werknemers zorgen voor succesvolle organisaties, daar ben ik van overtuigd.”

– Manon van Scherpenzeel, Team Coördinator Service & Advies

Waarom ZeneZ?

Naast een zorgvuldige beoordeling en een objectief advies geven wij niet alleen een goed beeld van de beperkingen, maar ook richting aan de inzetbaarheid. Wij bieden een vooruitzicht en versterken daarmee (samen) de regie, maar durven als dat nodig is ook een standpunt in te nemen. Bij ZeneZ verzorgen verschillende disciplines een medisch advies; onze bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs. Door gebruik te maken van de verschillende invalshoeken ontvang je als opdrachtgever het best mogelijke advies!

Wat kan ZeneZ voor u betekenen?

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Bel ons via 085 007 2400 of stuur ons een bericht.

Actueel