Waarmee kunnen wij u helpen?

Preventie

De preventieve aanpak van ZeneZ focust naast het voorkomen van een hoog ziekteverzuim, ook op het beschermen van de inzetbaarheid en het versterken van een gezonde levensstijl.

Lees meer

Bedrijfsgeneeskunde

Behandelingen die waarde toevoegen en een persoonlijke oplossing bieden. Wij hebben aandacht voor meer dan alleen de medische uitkomsten.

Lees meer

Casemanagement

Laagdrempelige verzuimbegeleiding door ervaren en communicatief sterke casemanagers met parate kennis van de aangescherpte privacyregels.

Lees meer

Training en Coaching

Onze professionals begeleiden en adviseren werkgevers en medewerkers op het gebied van verzuimbegeleiding, wetgeving, verbeteren van inzetbaarheid en gezondheidsmanagement.

Lees meer

Medisch advies

Mogelijke beperkingen in kaart brengen, maar vooral ook richting geven aan inzetbaarheid is een onmisbare stap binnen ons onafhankelijk en deskundig medisch advies.

Lees meer

Bezwaar en beroep

Uw kansen bij een bezwaar- of beroepsprocedure versterken met een heldere analyse en onderbouwing van het medische deel door onze arts-gemachtigden.

Lees meer

Arbeidsdeskundige dienstverlening

Concreet en praktisch advies over arbeidsmogelijkheden waar zowel de werkgever als de werknemer effectief verder mee kunnen.

Lees meer

Verzekeringsgeneeskunde

Ondersteuning met een menselijke touch bij het rechtmatig beoordelen van verzekeringsclaims en goed risicomanagement.

Lees meer

Risico inventarisatie & evaluatie

Wanneer u als organisatie meer dan 25 medewerkers in dienst heeft bent u wettelijk verplicht om de uitgevoerde RI&E te laten toetsen door een gecertificeerd kerndeskundige

Lees meer

Aanstellingskeuring

De aanstellingskeuring heeft tot doel te komen tot een advies over de medische geschiktheid van een medewerker, op het moment van de keuring, om de functie waarvoor hij gekeurd wordt te kunnen verrichten.

Lees meer

PMO

De gezondheid van uw medewerkers is enorm belangrijk. Het draagt bij aan een gezond werkklimaat en een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers.

Lees meer