Trots op onze nieuwe website

Trots zijn wij op onze nieuwe website! Voor u misschien niets nieuws, u bent misschien voor de eerste keer op onze site terecht gekomen.

Wij hebben een ‘nieuwe jasje’ en zijn daar blij mee. ZeneZ bestaat bijna 10 jaar en onze bedrijfsartsen, medisch adviseurs en verzekeringsartsen werkten de afgelopen jaren voor veel verschillende opdrachtgevers. We hebben nog veel meer werknemers en ondernemers begeleid, beoordeeld en advies gegeven op het gebied van arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Het laatste jaar is daar casemanagement als extra dienst bij gekomen, zodat we werkgevers volledig ‘privacy-proof’ kunnen ondersteunen in de verzuimbegeleiding.

Met onze nieuwe website geven we een duidelijk beeld van onze diensten in een duidelijke taal. Net zoals onze adviezen. Klanten vertellen over hun ervaringen met ZeneZ en wij vertellen u wat u van ons kunt en mag verwachten. Een ander nieuw element op de site zijn de persoonlijke verhalen van enkele medewerkers, zodat u een beeld krijgt van ons enthousiasme en deskundigheid. Wij vinden het leuk als u een reactie achterlaat!

Wilt u meer van ons weten? Neem dan contact met ons op.