Annemieke Driessen

Bedrijfsarts / Medisch Adviseur

“Samen met een opdrachtgever, een re-integrerende werknemer of een collega een gewenst resultaat behalen, geeft mij echt een energieboost.“

“Het mooie aan mijn werk is dat ik met mijn kennis in verschillende rollen als bedrijfsarts, medisch adviseur en arts-gemachtigde, zowel werknemers als werkgevers en verzekeraars kan adviseren en begeleiden. Nieuwe kennis en vaardigheden die ik opdoe in deze verschillende rollen wissel ik onderling uit. In elke rol hecht ik waarde aan het doelgericht samenwerken om tot gewenste oplossingen te komen. Of dat nu preventieve maatregelen zijn voor een gezonde en veilige werkplek waar mensen duurzaam kunnen werken, een geslaagd re-integratieproces, een succesvolle wijziging in het primaire oordeel van het UWV bij een bezwaar- of beroepsprocedure of een naar tevredenheid afgerond claimdossier.

Het is steeds weer een leuke uitdaging om met alle partijen samen te werken, duidelijk en eerlijk te communiceren en zo tot een voor iedereen geslaagde oplossing te komen. Met als ultieme doel mensen te activeren en stappen te laten zetten, zodat zij gezond en met plezier hun werk kunnen blijven doen. Als een samenwerking leidt tot succes, geeft mij dat echt een energieboost. Bijna vergelijkbaar met een subliem (team)sportmoment: een gewonnen wedstrijd beachvolleybal, in mijn geval. Een fantastische sport waarin ik samen met mijn beachpartner al verschillende mooie resultaten wist te behalen. En in de toekomst hopelijk nog ga behalen!”

Mijn berichten