Bedrijfsarts

Bedrijfsprofiel
ZeneZ is een medisch adviesbureau dat antwoord geeft op vragen over inzetbaarheid. We richten ons op complexe vraagstukken omdat we daar onderscheidend en grensverleggend kunnen zijn. Dat is ook waar onze professionals hun grootste waarde zien. In onze adviezen stellen we mogelijkheden, keuzes en een gezamenlijke aanpak voorop. ZeneZ levert zo een bijdrage aan het duurzaam benutten van arbeidsmogelijkheden. Bij ZeneZ werken verzekerings- en bedrijfsartsen, ondersteund door een secretarieel team. We koesteren de verschillen tussen collega’s, het is immers die diversiteit die ons sterk en wendbaar maakt.

Functieomschrijving Bedrijfsarts
Bedrijfsartsen werken bij ZeneZ primair binnen het kader van de wet verbetering poortwachter. Daarnaast zoeken we bedrijfsartsen die het vak betekenis willen geven binnen de private verzekering van arbeidsongeschiktheid. Daarin adviseer je verzekeraars en hun verzekerden (zelfstandigen, maten en andere professionals). Je bent in staat een advies te geven dat enerzijds regie en eigenaarschap stimuleert, anderzijds ben je in staat praktische adviezen te geven over de volgende stap naar herstel. We ontwikkelen manieren om gedrag rond inzetbaarheid te kwantificeren. Met die analyses kunnen we organisaties adviseren over een praktische en doeltreffende aanpak van inzetbaarheid. Je geeft in dat kader workshops voor (case) managers en teams.

De meeste artsen werken behalve in hun eigen domein ook als medische adviseur (WGA screening) of arts gemachtigde (WGA bezwaar en beroep) .

Profiel
Voor onze dienstverlening zoeken we artsen die binnen professionele kaders probleemoplossend, creatief en kritisch zijn. Je vindt het leuk om op zoek te gaan naar mogelijkheden, keuzes te verhelderen en over een gezamenlijke aanpak te adviseren. Dat doe je samen met anderen waardoor de deur van je spreekkamer zoveel mogelijk open staat. Het spreekt voor zich dat je integer en gedreven bent. Wil je groeien als mens en vakman (M/V), ben je trots op je vak en is er een deel van je dat op ontplooiing zit te wachten, dan gaan we graag met je in gesprek. Misschien kun we jou een boeiende werkkring bieden. Wat we van jou verwachten is dat je ons kunt vertellen wat je zoekt dat wij te bieden hebben.

Arbeidsvoorwaarden
Je arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform. Naast een goed salaris, reiskostenvergoeding en mogelijkheid tot een 13e maand bestaat de kans op een variabele beloning bij excellent functioneren. Werknemers van ZeneZ nemen deel in een pensioenregeling via Zwitserleven. In vaste dienst beschik je over laptop, telefoon en eventueel leaseauto. Onze artsen werken vanuit ons kantoor in Dordrecht en op een of meerdere van onze locaties in Zwolle, Eindhoven, Amsterdam en Utrecht.

Interesse?
Past onze organisatie bij je? Zie je jezelf als collega bij ons werken? Graag ontvangen we je motivatiebrief en curriculum vitae via c.damsma@zenez.nl,, t.a.v. Carla Damsma (operationeel directeur).